Beton bude hitom leta. Už po päťdesiaty raz

Tak, ako samotná Becherovka, aj drink Beton sa už stal legendou. Tento rok sa však Becherovka spojila s piatimi craftsmanmi, ktorí tento nápoj ozvláštnili a výsledkom je 5 originálnych receptov. Jablčnô, Herbert sirupy, The Lovely Food, The Padre Craft Brew a The C Café pripravili špeciály, z ktorých si vyberie každý – pre poctivých pivárov je tu spojenie Betonu so pšeničným pivom, tí, ktorí majú radšej niečo sladké, ocenia kombinácie s ovocnými sirupmi a pre experimentátorov ponúka Becher´s Bar netradičnú kombináciu s kávou.

„Becherovka sa už od jej počiatku spája s ľuďmi, ktorí robia veci s vášňou tak, ako samotný Jan Becher. O tom, že veci robené s láskou majú úspech aj u fanúšikov Becherovky, sme sa už presvedčili aj pri Becher Markete, kde počas minulého leta mohli ľudia súťažiť o originálne výtvory mladých umelcov či pri jesennej kampani s receptmi od Coolinárov. Veríme, že aj letné drinky z Becher´s Beton Baru navrhnuté šikovnými craftsmanmi budú mať rovnaký úspech a spríjemnia ľuďom letné dni,“ hovorí brand manažérka značky na Slovensku Zuzka Benková.

Kampaň bude prebiehať v online a doplnená bude on-trade rotačnou podporou, kde je pre fanúšikov Betonu pripravených mnoho zaujímavých cien. Beton svoje päťdesiate narodeniny s fanúšikmi oslávi na Garden parties v piatich slovenských mestách, kde originálne drinky predstaví náš Becherovka ambasádor Marek Polomský. No a tí, ktorí sa akcií nebudú môcť zúčastniť, si môžu vďaka receptom našich craftsmanov vychutnať Beton drinky aj doma na svojej vlastnej záhradnej párty. J

BETON SYRUP

40 ml Becherovka Original

10 ml herbert zelené korenie a bazalka sirup

5 ml citrónová šťava

100 ml Fentimans Tonic

2 lístky čerstvej bazalky

POSTUP: Do pohára na Long drink nadávkuj Becherovku, sirup a šťavu, doplň ľad až do plna pohára, vlož bazalku a dolej čerstvým Fentimans Tonicom. Jemne premiešaj a podávaj s úsmevom.

BETONYK

40 ml Becherovka Original

5 ml citrónová šťava

3 plátky jablka

100 ml Jablčnô Tonic

POSTUP: Do pohára na Long drink nadávkuj Becherovku, šťavu, doplň ľad až do plna pohára, vlož tri plátky jablka a dolej Jablčnô Tonicom. Jemne premiešaj a podávaj s úsmevom.

BETON BEER

40 ml Becherovka original

5 ml limetová šťava

60 ml Tonic

60 ml pšeničné pivo

2 plátky limety

mäta

POSTUP: Do pohára nadávkuj Becherovku a šťavu, doplň ľad až do plna pohára, dolej Tonic a pšeničné pivo. Jemne premiešaj, vlož limety a mätu.

BETON GRAPE

40 ml Becherovka original

5 ml citrónová šťava

50 ml hroznový mušt

50 ml tonic

2 plátky citróna

POSTUP: Do pohára nadávkuj Becherovku, šťavu a mušt, doplň ľad až doplna, vlož dva plátky citrónu a dolej tonic. Jemne premiešaj. Môžeš ozdobiť čerstvým hroznom.

 BETON ESPRESSO

40 ml Becherovka

100 ml Tonic

15 ml Espresso Ice

POSTUP: Vysoký pohár naplň kockami ľadu, zalej Becherovkou a tonicom, premiešaj to a dolej studené espresso.

 

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.