Jameson na Grape už po štvrtýkrát

Jameson so svojou zónou tradične podporil festival GRAPE, ktorý baví ľudí na piešťanskom letisku už deviatym rokom. Tento rok sa niesol v téme kúpele a teda nechýbali ani župany, turbany a uhorky na očiach.

Misia našej írskej whiskey bola jasná, vytvoriť pre návštevníkov Grape eňo ňuňo atmosféru. Tú pocítili v našej zóne nielen vďaka obľúbenému nápoju Jameson Ginger & Lime, ale aj aktivitám, ktoré mohli v zóne zažiť. Za určitý počet vypitých drinkov im boli k dispozícií barberi, tatteri, popcorn či odovzdaný tematický merchandise v podobe županu, papúč, masky na oči, ale aj ľadvinka, či vak.

Počas celého festivalu sa v zóne ponúkal aj špeciálny drink pickleback shot (uhorkový nápoj) pripravený práve pre umocnenie tohtoročnej tematiky. V sobotný večer zas Jameson prekvapil zaujímavou 3D vizualizáciou uhorkového príbehu a koncertom Hafnera&Beyuza, ktorý určite ocenili všetci skalní fanúšikovia.

Nepremeškajte ďalší ročník Grape a príďte spolu s Jameson osláviť 10.výročie festivalu!

Slainté!

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.