Pernod Ricard Slovakia mení adresu. Zamestnanci sa majú na čo tešiť.

Ak chcete lietať, musíte mieriť vysoko – to je headline novej modernej veže Twin City Tower s obložením evokujúcim meď. Jej dizajn odráža dedičstvo bývalej industriálnej zóny a továrne na káble, no za špirálovitou fasádou je ukrytá najnovšia technológia, ktorá poskytuje ideálne pracovné prostredie. A práve v týchto priestoroch na Továrenskej ulici v Bratislave, ktoré vznikli v spolupráci s popredným britským štúdiom John Roberston Architects, HB Reavis a partnerskými štúdiami CEPM a Siebert + Talaš, môžete aktuálne nájsť sídlo popredného dodávateľa a výrobcu liehovín Pernod Ricard Slovakia.

Firma si dala záležať, aby sa na pracovisku ľudia cítili príjemne – „ako doma“, ba možno aj lepšie. Okrem toho, že zamestnanci budú mať teraz oveľa viac priestoru, ponúkajú im nové kancelárske priestory aj iné vymoženosti, ktoré z Pernod Ricard Slovakia robia ešte príťažlivejšieho zamestnávateľa.

„Ide takmer o dvojnásobne väčší priestor oproti tomu predošlému. V priestore za recepciou pribudol bar a barové posedenie s krásnym výhľadom z 21. poschodia priamo na centrum mesta,“ hovorí Erik Čížek, generálny riaditeľ Pernod Ricard Slovakia.

Všetky kancelárie sú vybavené úplne novým, moderným nábytkom a každé oddelenie má k dispozícii dostatočne veľký pracovný priestor plný svetla a zelene. Pribudli tiež zasadačky a ´telefonovne´, čo umožňuje oveľa väčší pracovný komfort, keďže ide o open office. Všetko v duchu otvorenosti, transparentnosti a ochrany životného prostredia, základných princípov spoločnosti Pernod Ricard Slovakia.

 

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.