Súťaž Jameson Bartenders Ball nerozdeľuje, ale spája. Ani tento ročník nebol výnimkou

V bratislavskom KC Dunaj sa 20. septembra zišla partia mladých barmanov, aby si otestovala svoje barmanské zručnosti, ale zároveň utužila vzájomné vzťahy. Veď o tom je tradične Jameson Bartenders Ball, ktorý už barmanskej komunite netreba zvlášť predstavovať. 

Aj v tomto ročníku malo osem barmanov z rôznych kútov Slovenska za úlohu namiešať čo najoriginálnejší drink – tentoraz však jeho súčasťou musela byť novinka Jameson Caskmates, originálna whiskey, ktorá dozrievala v sudoch po pive. Porota v zložení Oisin Davis (barman svetového formátu a globálny konzultant pre Jameson Irish Whiskey), Barbora Tapušíková (víťazka svetového finále Jameson Mixmaster Challenge 2017) a Viktor Miško (ambasádor značky Jameson pre Slovensko) vybrala víťazný drink s názvom Lucky Daydream, ktorý namiešal Alexander Vukomanič zo Spin cocktail bar v Bratislave. Víťaz si vybojoval unikátny zájazd na svetové finále Jameson Bartenders Ball v Írsku.

Vyhlásením výsledkov však zábava, samozrejme, nekončila. Všetci súťažiaci i porotcovia sa do skorých ranných hodín zabávali v spoločnosti kvalitných drinkov i dobrej hudby, o čo sa postarali kapely Billy Barman a Malalata. Atmosféra bola naozaj báječná! ,,Opäť máme za sebou kvalitný ročník Jameson Bartenders Ball, ktorý nám predstavil nové barmanské talenty, ale priniesol aj nové priateľstvá a nezabudnuteľné zážitky. Som rád, že pre Jameson Bartenders Ball je už typické vytvárať komunitu, ktorá spolu drží aj počas súťaže, aj po jej skončení. Verím, že tento ročník nie je výnimkou,” teší sa Jameson ambasádor Viktor Miško

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.