Lillet

Lillet

Francúzske aperitívové víno

Tajná receptúra zahŕňa maceráciu ovocia v brandy po dobu štyroch až šiestich mesiacov. Desať rôznych ovocných koncentrátov, ako napríklad z kôry španielskych a marockých sladkých pomarančov a kôry zelených pomarančov z Haiti je potom zmiešaných s vínom a zmes sa ponechá ďalších šesť mesiacov odpočívať. Všetky varianty Lilletu sa vyrábajú rovnakým postupom, ale z rôznych odrôd vín.

Lillet Blanc
Vyrába sa z odrôd Sémillon, Sauvignon Blanc a Muscadelle pestovaných v oblasti Bordeaux.

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.