ABSOLUT VOICES…PRE TÝCH, KTORÍ SA NEBOJA ROZVÍRIŤ HLADINU

Absolut Vodka predstavuje novú fľašu v limitovanej edícii 2021– Absolut Voices.

Absolut Voices zosobňuje základné presvedčenie značky o tom, že svet sa stane lepším miestom, keď sa spojíme napriek vzájomným rozdielom. Podnecuje ľudí, aby sa otvorili, stretávali a zažili tak inšpiratívnejšie a nezabudnuteľné chvíle.

Absolut Voices oživuje túto základnú hodnotu značky a doslova víri hladinu vďaka jedinečnému dizajnu fľaše s ilustráciami šíriacich sa zvukových vĺn na fľaši, ktorá obsahuje 80 % recyklovaného skla. Nová edícia je oslavou ľudí, ktorí čeria hladinu a priekopníkom po celom svete. Je silnou pripomienkou toho, ako môže zblíženie ľudí z rôznych odvetví posilniť jednoduché myšlienky lásky, jednoty, osláv a spolupatričnosti, aby sa stali niečím veľkolepejším, čo presahuje ich najbližšie kruhy.

Oslava rozmanitých a odlišných uhlov pohľadu bola vždy súčasťou nášho ducha. V spoločnosti Absolut nás neustále inšpiruje myšlienka, že svet sa stane lepším miestom, keď sa spojíme napriek vzájomným rozdielom, zažijeme spolu príjemné chvíle a vzájomne sa podporíme. A presne to zosobňuje Absolut Voices.

 

https://www.absolut.com/sk/products/absolut-voices/