Gin Fest 2018: barmanská elita a novinka Beefeater Pink

Šiesty september bude patriť ginu. Už po druhýkrát sa totiž v Bratislave uskutoční Gin Fest, kde sa môžu fanúšikovia tohto nápoja tešiť na prezentácie barmanských osobností a ochutnávky ich špecialít, ale aj mnohé iné novinky zo sveta ginu.

Druhý ročník Gin Festu otvára tohtoročnú vzdelávaciu barmanskú sezónu na Slovensku a o gine sa tam bude dať naučiť naozaj veľa. Na mieste s najväčšou koncentráciou ginov na Slovensku sa pod hlavičkou Pernod Ricard Slovakia predstavíme ako jediný vystavovateľ na dvoch baroch. Obidvoch s lákavým programom.

Tým prvým je BEEFEATER PINK BAR, kde sa okrem obľúbeného drinku Gin & Tonic v rôznych prevedeniach, môžu návštevníci tešiť aj na predstavenie novinky v našom portfóliu a na slovenskom trhu vôbec – nového ginu Beefeater Pink, ktorý svojou ružovkastou farbou a chuťou po jahodách dopĺňa našu veľkú ginovú rodinu. Okrem tejto horúcej novinky tu budú môcť všetci ochutnať aj ostatné značky, ktoré máme v portfóliu: Monkey 47, Monkey 47 Sloe, Beefeater, Beefeater 24 či Plymouth.

Nemenej zaujímavým bude náš druhý bar s názvom PLYMOUTH BAR – TRIBUTE TO SAVOY COCKTAIL BOOK. Barmani v tomto bare budú pripravovať klasické ginové koktaily z legendárneho Savoy Cocktail Book-u. Sme radi, že naše pozvanie prijal barman s doživotným titulom Head Bartender American Baru v Savoji – Erik Lõrincz, ale tiež Luboš Rácz spolu s jeho tímom z nitrianskeho baru Záhir a Angelo Sparvoli priamo z londýnskeho American Baru v Hoteli Savoy.

Okrem ochutnávok sa môžu návštevníci tešiť aj na zaujímavé prednášky o barmanskom remesle či histórii ginu, ktoré zaujmú profesionálov i zapálených fanúšikov. Veríme, že atmosféra bude minimálne taká skvelá ako počas prvého ročníka, ktorý postavil latku mimoriadne vysoko!

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.