Zamestnanci Pernod Ricard vlastnými silami prispeli k zveľadeniu Biofarmy v Stupave

Iniciatíva Responsib’ALL Day pokrýva viacero oblastí, v ktorých je potrebná pomoc. Tento rok sa stala nosnou myšlienka zamerania sa na ciele trvalo udržateľného rozvoja a to konkrétne ochrana prírody a životného prostredia, keďže práve čistá voda a biodiverzita hrajú kľúčovú úlohu v podnikateľskej aktivite spoločnosti Pernod Ricard. S heslom „dobré časy z dobrého miesta“ zamestnanci spoločne a vlastnými rukami podporili 100 projektov miestnych komunít týkajúcich sa života na pevnine a zdravotne nezávadnej vody.

Vznikajúci botanický chodník na Biofarme v Stupave sa tak dočkal zveľadenia aj za pomoci štyridsiatich zamestnancov Pernod Ricard Slovakia. Svoj Responsib´ALL Day strávili čistením chodníka, označovaním vzácnych stromov či osádzaním tabúľ s popismi, no nezľakli sa ani kosenia, rúbania dreva či opravy plota, ktorý vedie popri botanickom chodníku. Tieto úpravy majú pomôcť návštevníkom cítiť sa lepšie na tomto výnimočnom mieste. Biofarma Príroda sa totiž od svojich počiatkov usiluje udržiavať svoje prostredie ako miesto relaxu, oddychu a nádhernej prírody za uchovania toho, čo vytvorili generácie pred nami. K tomu má dopomôcť i spomínaný Náučný botanický chodník. „Teší nás, že aj tento rok sme mali možnosť prispieť svojou pomocou k zveľadeniu miesta, ktoré poslúži širokej verejnosti na oddych a relax v príjemnom prostredí, a kde sa budú ľudia radi vracať. Spoločenská zodpovednosť a trvalá udržateľnosť sú hodnoty, ktoré si Pernod Ricard veľmi váži a radi sa preto zapojíme do zaujímavých projektov, ktoré vyznávajú rovnakú filozofiu,“ hovorí Erik Čížek, generálny riaditeľ.

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.