PRS beží za dobré veci ! :)

Zamestnanci Pernod Ricard Slovakia s radosťou svoju spoločnosť reprezentujú aj vo svojom voľnom čase. Tento rok sa rozhodli urobiť niečo nielen pre seba, ale aj pre druhých. Zapojili sa do viacerých bežeckých pretekov, z ktorých výťažok poputuje na dobročinné účely.

Takýmto spôsobom sa zúčastnili behu v Bernolákove s názvom Beh pre beh, výťažok z ktorého sa rozdelil pre vopred vybrané rodiny dvoch hendikepovaných detí. Trasy v dĺžke 4,4 a 8 km sa hneď zdolávali ľahšie, keď ich vpred hnala vidina správnej veci.

S tričkom s logom Pernod Ricard na chrbte naši zamestnanci rovnako úspešne absolvovali Retro Run, ktorého druhá časť sa uskutoční na jeseň, a takisto i večerný Moon Run, kde museli prekonať samých seba na 14 alebo 6 kilometrovej trati.

Túžba posúvať sa vpred, ktorá je pre spoločnosť Pernod Ricard typická, sa u našich zamestnancov prejavuje aj takýmto spôsobom, ktorý ocení nielen ich zdravie a kondícia, ale aj všetci, ktorým tieto akcie nejakým spôsobom pomôžu. Celému tímu Pernod Ricard tak prajeme veľa úspešne zdolaných kilometrov!

 

 

 

 

 

 

Pre vstup na túto stránku musíte mať minimálne 18 rokov

V našej spoločnosti dbáme na zodpovedný prístup ku konzumácii alkoholu - viac na www.pisrozumom.sk, a preto používateľmi našich stránok môžu byť len osoby staršie ako 18 rokov.

Prosíme uveďte Váš VEK, ďakujeme.